Invitatie participare la cursurile online organizate in cadrul proiectului 'Antreprenoriat si Inovatie in Mass Media'

MEDIA GOLD, in parteneriat cu organizatia mondiala WAN-IFRA si APEL, a demarat proiectul ANTREPRENORIAT SI INOVATIE IN MASS MEDIA, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Axa Prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor", Domeniul Major de Interventie 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale", proiect POSDRU/92/3.1/S/48452.

"CURSURI ONLINE ANTREPRENORIAT ȘI INOVAȚIE ÎN MASS MEDIA"

Acest program urmărește dezvoltarea competențelor esențiale managementului unui bussines modern de media, cu accent pe dezvoltarea competențelor antreprenoriale. Formarea se adreseaza angajaților și managerilor din mass media care doresc să-și dezvolte spiritul inovator pentru dezvoltarea de noi afaceri sau să își adapteze activitățile curente la cerințele specifice ale pieței de media locale.

Înscrierile se vor desfășura începand cu 20.10.2011 iar cursurile vor  începe la 1.11.2011.

Sunt bineveniți la cursuri toți cei care activează sau au activat în industria media (angajați, manageri), dar și cei interesați de mass media în general. Se recomandă cunoașterea limbii engleze.

Pentru înscrieri va rugam sa accesati sectiunea E-learning.