Termeni si conditii

Politica de copyright

Site-ul www.gate.com.ro este proprietatea Media Gold SRL.

Media Gold SRL ofera acces liber la site-ul www.gate.com.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.gate.com.ro, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale, etc) apartin Media Gold SRL.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Media Gold SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Nu sunt permise actiuni precum:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea in scopuri comerciale, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea materialelor si informatiilor publicate
 • incercarea de a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Media Gold SRL.

Legaturi

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site pentru alte site-uri si invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Media Gold SRL, www.gate.com.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de companie.

Media Gold SRL poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse WWW. Media Gold SRL nu garanteaza si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Despagubiri

Pentru toate pagubele cauzate societatii si partenerilor acesteia prin folosirea serviciilor site-ului, incalcarea TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE sau a drepturilor unei terte persoane, utilizatorii se obliga sa suporte plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.

Disponibilitatea serviciului

Media Gold SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Media Gold SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice pe acest site si nu au caracter retroactiv.

Absolvirea de raspundere

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si ca este de acord cu urmatoarele:
a) utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere.
b) Media Gold SRL nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele sale
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • rezultatele ce se vor putea obtine din comentariile facute de utilizatori pe blogul Media Gold SRL vor fi corecte sau de incredere
 • orice eroare de program va fi corectata
 • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de www.gate.com.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu, iar utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Limitarea de raspundere

Utilizatorul afirma in mod expres ca a luat cunostinta si ca este de acord ca Media Gold SRL sa nu fie raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului
 • accesul neautorizat la anumite date sau deteriorarea transmisiilor datelor utilizatorului
 • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.